APA Style

Hayami, Yujiro, Wiradi, Gunawan, Noer, Zahara D.. (1987). Dilema ekonomi desa : suatu pendekatan ekonomi terhadap perubahan kelembagaan di Asia : Asian village economy at the crossroads an economic approach to institutional change . Jakarta: Yayasan Obor Indonesia.

Chicago Style

Hayami, Yujiro, Wiradi, Gunawan, Noer, Zahara D.. Dilema ekonomi desa : suatu pendekatan ekonomi terhadap perubahan kelembagaan di Asia : Asian village economy at the crossroads an economic approach to institutional change. Jakarta: Yayasan Obor Indonesia, 1987. Printed Material.

MLA Style

Turabian Style